28 Eylül 2012 Cuma

Karadayı Dizisine Sonradan Eklenen Süpriz İsim ‘Gülcan Arslan’


Karadayı Dizisine Sonradan Eklenen Süpriz İsim ‘Gülcan Arslan’

Son zamanlarda kendisini başarılı bir oyuncu olarak tanıyoruz. En son ‘Bir Çocuk Sevdim‘ dizisinde başrol oyuncu olarak oynayan güzel oyuncu şimdi ‘Karadayı‘ dizisine dahil oldu. Son anda dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncumuza yeni dizisinde başarılar diliyoruz. Dilerseniz ‘Gülcan Arslan‘ı biraz tanıyalım kendisi hakkında çok şey bilmiyoruz o yüzden sizleri de aydıtlatmak istiyoruz. Güzel oyuncu hakkında tüm paylaşımlarımızı bu alanda yapacağız en hızlı ve en güncel Karadayı Haberleri sitemizde olacak, 
gülcan arslan

Gülcan Arslan Kimdir?

İlk olarak TRT-1 ekranlarında yayınlanan ” Sardunya Sokak ” adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında show tv ekranlarında yayınlanan ” Sınıf ” adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında kanal D ekranlarında yayınlanan ” Hepimiz Bir…imiz İçin ” adlı dizide rol aldı.
Aynı yıl atv ekranlarında yayınlanan ” Gurbet Kuşları ” adlı dizide oynadı. 2009 yılında TRT-1 ekranlarında yayınlanan ” Kafkas ” adlı dizide boy gösterdi. 2010 yılında show tv ekranlarında yayınlanan ” Kahramanlar ” adlı dizide oynadı.
Adını en fazla atv ekranlarında yayınlanan ”Her Şeye Rağmen ” adlı dizide başrol oynarken duyurdu.Şimdi ise kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ” Bir Çocuk Sevdim ” adlı dizide başrol oynayacak
Dizi haricinde reklam filmlerinde de oynadı. 2009 yılında Turkcell Nokia N71 ve Eti Çay Keyfi reklamlarında oynadı
Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de çok konuşuluyor. Boyu 1,72 , kilosu 57 , göz rengi yeşil ve saç rengi kumraldır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder